Deltakende skoler:

Trykk på skole for egne web-sider

Hellerud vgs

Vestby vgs

Stovner vgs

Kuben Yrkesarena

Skedsmo vgs

Oslo

Kontaktinformasjon: oslo@byggcamp.no eller mob 91521777

Velkommen til

Vestby vgs

med Håndverkets dag

Kuben Yrkesarena 27 sept. 2018


Generell informasjon:


Fagdemonstrasjoner

I løpet av besøket på Bygg Camp blir elevene guidet gjennom ulike fagdemonstrasjoner. Det kan være for tømrerfaget, rørleggerfaget, betongfaget mm. Hver fagdemonstrasjon er på 5 min. Deretter blir de guidet videre til neste fagdemonstrasjon for 5 nye innholdsrike min. Slik forsetter det til de har vært innom alle fagområdene. Elevene får på denne måten et bredt og mangfoldig innsyn i de forskjellige fagene.


Utstillere

Utstillerne er klare til å ta imot elevene. Klare til å fortelle om mulighetene i fagene. Klare til å fortelle om fremtidsutsiktene. I det hele tatt -  de er klare til å gi elevene god informasjon.

Her er det viktig at elevene er godt forberedte. Sjekk gjerne ut de forskjellige utstillere på forhånd på denne side. Her vil elevene finne informasjon, samt hjelp til å kunne utarbeide spørsmål som de kan spørre utstillerne om.


Vinne penger til klassekasse

Elevene er innom alle utstillere. Her svarer elevene på et spørsmål. Etter at elevene er ferdig med dette får de en signatur på Bygg Camp heftet som utdeles ved ankomst. Utstiller signere ved siden av sitt utstillernummer. Når elevene er ferdige på Bygg Camp går de til i informasjonen å leverer inn sitt hefte. Vi trekker ut 2 x 1000 kroner til klassekasse. En til skoler med opp til 20 påmeldte elever og en til skoler med mer en 20 påmeldte elever. Det er viktig at flest mulig elever leverer inn Bygg Camp heftet.

Deltakende sbedrifter:

Weber                                                  

Mapei AS

Glava AS

Ramirent

NCC Norge AS

BetonmastHærhe AS

Implenia

Skanska Norge AS,

AF Gruppen 

PEAB

GK rør as

Fellesforbundet

ISS