Velkommen til 


Opplæringskontor  

Opplæringskontoret Logistikk og Transport(OLT)

Vestfold Telemark Buskerud SA

Linker til skoler som deltar:

Gjennestad vgs, 


24. september

Opplæringkontorer inviterer.

Trykk på logo for å komme til hjemmesider

Bygg Camp Magasinet i e-format. Les her!

Kontaktinformasjon: vestfold@byggcamp.no eller mob 91521777

Velkommen til Bygg Camp på Gjennestad vgs.


Bygg Camp har etablert seg som det største rekrutteringsarrangement i Norge innen bygg, anlegg, transport og logistikk(fagområdene varier litt i ulike regioner).


Hensikten med Bygg Camp er å skape en arena som gir elever et godt utgangspunkt for sitt yrkesvalg. 


I vår digitale hverdag får ungdommen informasjon 24 timer i døgnet 365 dager i året. Det meste av denne informasjonen er i 2 dimensjonelle hurtigformater som snapchat, instagram osv. På Bygg Camp har vi utarbeidet et format som levendegjør informasjonen. Det skjer

bl. a gjennom fagdemonstrasjoner(les mer nedenfor). Dette for at elevene skal få et reelt innsyn i fagene. Samtidig får elevene møte arbeidsgivere, leverandører, videregående skoler og opplæringskontorer. Alt på samme dag.


Hva

I løpet av besøket på Bygg Camp blir elevene guidet gjennom ulike fagdemonstrasjoner. Det kan være for tømrerfaget, rørleggerfaget, betongfaget mm. Hver fagdemonstrasjon er på 5 min. Deretter blir de guidet videre til neste fagdemonstrasjon for 5 nye innholdsrike min. Slik forsetter det til de har vært innom alle fagområdene. Elevene får på denne måten et bredt og mangfoldig innsyn i de forskjellige fagene.


Utstiller

Utstillerne er klare til å ta imot elevene. Klare til å fortelle om mulighetene i fagene. Klare til å fortelle om fremtidsutsiktene. I det hele tatt -  de er klare til å gi elevene god informasjon.

Her er det viktig at elevene er godt forberedte. Sjekk gjerne ut de forskjellige utstillere på forhånd til høyre på denne siden. Her vil elevene finne informasjon, samt hjelp til å kunne utarbeide spørsmål som de kan spørre utstillerne om.


Aktivitetene på Bygg Camp skal være av høy kvalitet. Enten det gjelder fagdemonstrasjoner, utstillere, foredrag el.


Penger til klassekasse

Elevene er innom alle utstillere. Her svarer elevene på et spørsmål. Etter at elevene er ferdig med dette får de en signatur(se midten av magasinet). Utstiller signere ved siden av sitt utstillernummer. Når elevene er ferdige på Bygg Camp går de til i informasjonen å får stempel i brosjyren sin. På den måten blir besøket til den enkelte elev krysset ut. Vi trekker ut 2 x 1000 kroner til klassekasse. En til skoler med opp til 20 påmeldte elever og en til skoler med mer en 20 påmeldte elever.


Mat

Elevene får mat under sitt besøk på Bygg Camp


Generelt

Det er viktig at elevene holder seg orientert om eventuelle oppmøter og ikke minst buss avganger.


Linker til utstillere: